Header

Header

Catering

God mat kjennetegnes av lidenskap og at det er brukt gode råvarer. Dette er basisen og filosofien bak alle våre retter fra Zouq. Vi tilbyr en stor variasjon av ulike retter enten du ønsker en selskapsmeny eller fingermat. Hos Zouq finner du noe for en hver smak og anledning. Det er bare å se på de ulike menyene og la seg friste. Kvalitet uansett anledning.

Zouq har en ambisjon om å servere landets pakistanske restaurantmat. Én av måtene vi oppnår dette på er ved å tilby en cateringtjeneste som kjennetegnes på høy kvalitet til fornuftige priser. Vi har foreløpig to restauranter, én i Sandvika og én i Stavanger, som begge tilbyr catering i tillegg til take-away og alminnelig bordservering i restaurantlokaler. 

Benytter du vår cateringtjeneste garanterer vi deg en autentisk matopplevelse. Lidenskapen for det autentiske er nemlig gjennomgående for vårt konsept, og det betyr at vi alltid lager maten fra bunnen av og benytter oss av markedets beste og ferskeste råvarer ispedd et grundig, godt og tradisjonsrikt håndverk. Tilsammen gjør dette at vi serverer elegante og lokale retter som ikke bare smaker godt, men som også både ser og dufter like fantastisk.

 

Hos Zouq kan du bestille eksotiske delikatesser, grillmat og lokal fingermat til eksempelvis et større arrangement. Gjennom våre strenge krav til mathygiene, behandling av råvarer, renhold og kvalitet er du alltid sikret et måltid av høy kvalitet. Alt dette klarer vi også, det synes vi i alle fall selv, til en fornuftig pris. Hos Zouq er du derfor alltid sikret en rimelig cateringopplevelse som ikke har gått på kompromiss med kvaliteten på maten vi serverer eller servicen vi leverer.

Står du og skal arrangere et bryllup, en 30-årsdag eller et helt tredje slags selskap? Virker det som et uoverskuelig prosjekt å stå med ansvaret for maten for flere titalls mennesker? Vi forstår godt at det kan være vanskelig å diske opp med nok god mat til sultne gjester. La heller oss stå for oppgaven.

Zouqs cateringtjeneste har allerede tatt flere festklare siddiser med storm, noe både tilbakemeldinger fra kunder og anmeldelser i media bekrefter. Ekstra stolte er vi over publikumsprisen for beste stand under Gladmatfestivalen i 2014. Alt dette, mener vi, er en bekreftelse på at vi gjør mye riktig i vår streben etter alltid å ville gi kundene våre en stor kulinarisk opplevelse. Så uansett hvilken anledning du måtte stå foran, lover vi å begeistre både deg og dine gjester med en unik smaksopplevelse dersom du benytter deg av vårt cateringtilbud.

 

Zouq tilbyr catering til kunder i både Stavanger og Sandvika, og vi tør nesten å garantere at du finner noe som får smaksløkene til å løpe i vann blant rettene på menyen vår. Dersom du ikke spiser kjøtt kan du også boltre deg blant våre lekre, vegetariske og vegan retter.

Selskapsmenyene har du selv mulighet for å tilpasse slik at de inneholder noe for enhver smak. Valgfriheten er naturligvis også tilstede hvis du ønsker å benytte deg av cateringtjeneste til hverdag – vi forsøker alltid å tilby en pakke som passer til hver enkelt kunde.

Har du lyst til å prøve noe nytt? Velg Stavangers beste cateringselskap, velg Zouq – du kommer ikke til å bli skuffet.

Fingermat
Fingermat
Selskapsmeny
Selskapsmeny
Ordre