Header

Header

Franchise

Zouq ble etablert i 2014 i Stavanger. Mottakelsen siden oppstart har vært fantastisk. Vi er den eneste pakistanske restaurantkjeden i landet. Foreløpig har vi 2 restauranter i Stavanger og Sandvika, og flere skal det bli. Ambisjonene våre er å bli ledende innenfor pakistansk/indisk restaurantmat i Norge. Vi er i sterk vekst og søker derfor etter dyktige franchisetakere over hele landet.

 

Konseptet vårt går ut på å lage maten så autentisk som mulig fra bunnen av. Zouq tilbyr ekte pakistansk kvalitetsmat som skal kjennes på smaken! Maten skal se, lukte og smake godt. Lokalene skal være rene og pene, servicen skal være god- alt dette til en fornuftig pris.

 

Ved å bli franchisetaker i Zouq får du tilgang til et komplett utprøvd restaurantkonsept. Vi gir råd, veiledning samt opplæring før oppstart, etter åpning og ved videre drift. Med andre ord vil vi støtte deg fra A til Å.

 

Vi forventer at du lærer deg vårt konsept og overholder de krav som forventes av en franchisetaker. Det er også viktig at franchisetaker forstår det «store bilde» og bidrar til å opprettholde og styrke merkevaren Zouq.

 

Det stilles ingen krav om forkunnskap for å starte en Zouq restaurant. Vi legger vekt på å finne kandidater med rett innstilling, god arbeidsmoral og viljestyrke.


 

For mer informasjon vennligst ta kontakt med:

 

Rizwan Rafiq

 

Mob: 959 177 56
post@zouq.no
Ordre