Personvern

Vi i Zouq setter stor pris på ditt besøk i restaurantene våre, på telefon og på vår nettside zouq.no. Vi vil samtidig gjøre deg oppmerksom på at vi følger alle gjeldende forskrifter for behandling av kundeopplysninger, slik at du skal kunne føle deg trygg når du handler hos oss. Din personlige informasjon er beskyttet av personopplysningsloven og Zouq er forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte. Det er fullt mulig å besøke vår nettside zouq.no uten at du må gi fra deg noen opplysninger om deg selv. Det er først når du ønsker å kjøpe varer at vi trenger informasjon for å kunne levere tjenesten du ber om. Denne erklæringen om vår personvern gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer. Erklæringen er gjeldende for besøk i alle Zouq restauranter, telefon og nettsiden zouq.no.
 
Hva er personvern?
 
Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no ..
 
Hvilke personopplysninger ber vi om?
 
Ved bestilling gjennom telefon eller nettside zouq.no tar vi inn opplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne gi deg best mulig service enten ved henting eller levering av mat. Dette inkluderer navn, telefonnummer, leveringsadresse/hente adresse, betalingsmåte (kort, kontant), kortnummer (hele nummer registreres, kontrollsiffer vises for restaurant, nummer lagres ikke til neste gang), antall kjøp, innhold i bestilling, pris på bestilling samt eventuelle rabatter. For våre bedriftskunder som benytter seg av faktura betaling vil vi ta imot bedriftsnavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, telefonnummer kontaktperson/bedrift, e-post til kontaktperson/bedrift, fakturaadresse med eventuelle merknader. Det kan forekomme kredittvurderinger via autorisert tredjepart. Ved besøk i en av våre restauranter tar vi ikke mot personopplysninger eller lagrer kjøpet på navn, med mindre du som kunde ønsker å benytte din faktura som betalingsmetode. Ved bruk av kort eller ved kontant betaling tar vi ikke mot personopplysninger. Det blir heller ikke registrert personopplysninger ved bestilling av take away i restauranten.
 
Hvordan brukes personopplysningene?
 
Som det kommer frem av beskrivelsen ovenfor brukes personopplysningene først og fremst for å kunne yte service i kundeforholdet. Skulle du være så uheldig at det var noe galt med din bestilling, vil vi, dersom du tar kontakt med oss, finne tilbake til din bestilling og kompensere deg i henhold til avtale . Personopplysninger blir også brukt til å sikre at du som kunde får riktig bestilling til riktig tid. Hvis du registrerer deg og dermed blir lojalitetskunde på nett, vil e-post adressen din kunne bli brukt til utsendelse av kundeundersøkelser for Zouq.
 
Leverer vi ut opplysningene som er registrert om deg?
 
Opplysningene vi samler inn, blir ikke under noen omstendigheter utlevert til andre organisasjoner eller virksomheter.
 
Innsynsrett og rett til korrigering og/eller sletting?
 
Det er viktig for oss at du som kunde til enhver tid har tilgang til og muligheten til å endre dine personopplysninger. For oss betyr dette at dine personopplysninger blir korrekte og fullstendige slik at vi hele tiden kan yte deg best mulig service. For deg betyr det at du til enhver tid har oversikt over hva vi har lagret.
 
Ønsker du å endre eller få innsyn i informasjon vi har registrert kan du gjøre dette på din profil på zouq.no. Ønsker du å slette din konto/profil hos oss og på den måte å få slettet alle personopplysningene dine fra vårt register, tar du kontakt på mail post@zouq.no
 
Hva registrerer vi ved besøk på nettsidene?
 
Vi registrerer automatisk din IP-adresse og cookies når du besøker vår nettside zouq.no. Cookies eller informasjonskapsler er en fil som blir lagret på din harddisk og sier noe om når du sist besøkte zouq.no og hvilke innstillinger du valgte. Dette gjør vi for å hele tiden kunne finne ut hvilke deler av vår nettside som er mest besøkt. På den måten hjelper du til med at vi kan forbedre oss. Det er viktig å få frem at disse opplysningene ikke blir knyttet mot deg som person og har ingenting med dine personopplysninger å gjøre.
 
Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?
 
Dine personopplysninger lagres så lenge din profil er aktiv.